Osnivanje i pokretanje poslovanja za savjetnike područnih ureda HZZ-a

U okviru projekta Inovativnim pristupom do zapošljavanja u Sisačko-moslavačkoj županiji, Razvojna agencija SI-MO-RA d.o.o. održala je 15. studenoga 2019. godine radionicu za savjetnike područnih ureda Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Na radionici su obrađene teme zakonodavnih i pravnih oblika poduzetništva, vrste poduzetničkih oblika s pojašnjenjem i detaljima o obrtu, trgovačkom društvu i ostalim oblicima za obavljanje poduzetničkih aktivnosti.
Polaznicima je predstavljena i važnost poslovnoga plana te njegova potreba, sadržaj, tehnološko-tehnički elementi, financijski elementi, troškovi poslovanja, vrste troškova, ulaganja, prihodi i rashodi. Tijekom ove edukacije polaznici, savjetnici područnih ureda Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, naučili su kako pokrenuti poslovanje i uspješno ga voditi, a osim tema usko vezanih uz poduzetništvo, naučili su i o računovodstvu, upravljanju ljudskim resursima, marketingu i financijama.

 


 

EUROPSKA UNIJA

Ulaganje u budućnost


Operativni program
Učinkoviti ljudski potencijali


Ministarstvo regionalnoga razvoja
i fondova Europske unije
Strukturni i investicijski fondovi

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područnog ureda Sisak i ni u kojem slučaju ne odražava stavove Europske unije.