Početak druge godine provođenja projekta: „Priprema, pozor, posao“

Projekt: „Priprema, pozor, posao“ kojem je nositelj Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Kutina, a financira se sredstvima Europske unije točnije Europskog socijalnog fonda, ušao je u drugu godinu provedbe.
U prvoj godine realizirane su sve predviđene aktivnosti, a na njima je sudjelovalo čak 173 nezaposlene osobe i maturanata srednjih strukovnih škola.

Uz radionice Kluba za zapošljavanje koje su provedene u Kutini i Novskoj te u skraćenom obliku s maturantima srednjih škola, održane su i radionice neformalnih usavršavanja koje provodi partner projekta Razvojna agencija Sisačko-moslavačke županije SI-MO-RA d.o.o. u Kutini i Sisku, kao i tečajevi engleskog i njemačkog jezika u Pučkom otvorenom učilištu Kutina. Završeno je i prvo formalno usavršavanje za 3D CAD dizajnera za 12 osoba u Tehničkoj školi Sisak.
Početkom srpnja u sklopu projekta: „Inovativnim pristupom do zapošljavanja u Sisačko- moslavačkoj županiji“ kojeg je nositelj SI-MO-RA d.o.o., organizirano je četverodnevno studijsko putovanje u Prag u Republici Češkoj gdje je održana radionica na kojoj je predstavljen i projekt Priprema, pozor, posao.
Nakon uspješne prve godine provedbe, pred projektom su nove aktivnosti. U pripremi je još jedno formalno osposobljavanje za Specijalistu internetskog marketinga za minimalno 15 nezaposlenih osoba, radionice Kluba za zapošljavanje u Sisku i verifikacija programa usavršavanja za 3D CAD dizajnera u Tehničkoj školi Kutina.
Detaljnije informacije o provedbi pojedinih aktivnosti moguće je pronaći na Facebook stranici projekta Priprema, pozor, posao.

 

EUROPSKA UNIJA

Ulaganje u budućnost


Operativni program
Učinkoviti ljudski potencijali


Ministarstvo regionalnoga razvoja
i fondova Europske unije
Strukturni i investicijski fondovi

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područnog ureda Sisak i ni u kojem slučaju ne odražava stavove Europske unije.