Upitnik za mlade iz SMŽ u dobi 15 - 30 godina na temu poduzetništva u ruralnim područjima

Upitnik za mlade iz SMŽ u dobi 15 - 30 godina na temu poduzetništva u ruralnim područjima

Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Sisak poziva sve mlade osobe u dobi 15 – 30 godina s područja Sisačko-moslavačke županije da se uključe u internetsko savjetovanje na temu poduzetništva mladih i to popunjavanjem upitnika koji se nalazi na sljedećoj poveznici: https://forms.gle/UsggbDKJ38rYarL99
Internetsko savjetovanje s mladima provodi se u okviru projekta „UNLOCK – Otključajmo potencijal ruralnih područja“, kojemu je cilj razvijati politike za mlade s fokusom na stvaranje prilika za (samo)zapošljavanje mladih osoba u ruralnim područjima kroz razvoj poduzetništva i poticanje pozitivne poduzetničke klime za mlade.

Što mladi iz Sisačko-moslavačke županije misle o poduzetništvu, vide li se u budućnosti kao poduzetnici te što im točno treba na tom putu, otkrit će nam rezultati savjetovanja s mladima.
Popunjavanjem upitnika omogućit ćete da se i Vaš glas čuje te utjecati na razvoj politika za mlade, odnosno izradu Akcijskog plana za razvoj poduzetništva mladih u Glini, Majuru i Hrvatskoj Kostajnici te daljnji razvoj sustava podrške mladim poduzetnicima.
Projekt „UNLOCK – Otključajmo potencijal ruralnih područja“ provodi Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Sisak u suradnji s 11 partnera, a to su: Sisačko-moslavačka županija, Srednja škola Glina, Grad Glina, Općina Majur, Grad Hrvatska Kostajnica, LAG Una, LAG Zrinska Gora-Turopolje, Udruga za obrazovanje, kulturu i razvoj, civilnog društva ”LUTUM”, Udruga mladih Invictus, Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Sisak i Hrvatska obrtnička komora – Obrtnička komora Sisačko-moslavačke županije) provodi projekt. Projekt je financiran sredstvima iz programa ERASMUS+, Ključna aktivnost 3: Podrška reformi politike, a vrijednost projekta je 9.505,00 EUR. Započeo je s provedbom 1.9.2020., a trajat će 13 mjeseci, točnije do 30.9.2021.
Za sve dodatne informacije i pitanja u vezi projekta UNLOCK ili popunjavanja upitnika za mlade, možete se obratiti voditeljici projekta Štefici Tominović iz Hrvatskog zavoda za zapošljavanje na broj telefona 044/659-121 ili mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
 

EUROPSKA UNIJA

Ulaganje u budućnost


Operativni program
Učinkoviti ljudski potencijali


Ministarstvo regionalnoga razvoja
i fondova Europske unije
Strukturni i investicijski fondovi

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područnog ureda Sisak i ni u kojem slučaju ne odražava stavove Europske unije.