Završen drugi krug neformalnih usavršavanja projekta Priprema, pozor, posao

Tijekom veljače provodio se još jedan krug neformalnih usavršavanja u sklopu projekta Priprema, pozor, posao. U suradnji s partnerima projekta Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Područni ured Sisak i Razvojnom agencijom Sisačko-moslavačke županije SI-MO-RA d.o.o., 19 osoba uspješno je odslušalo radionice na temu samozapošljavanja i pripreme i provedbe projekata Europske unije.

Ovoga puta polaznici su bili nezaposlene osobe s područja Siska i okolice. Predavači Razvojne agencije omogućili su polaznicima usvajanje novih znanja kao pomoć u povećanju zapošljivosti i pružanju podrške za pokretanje vlastitog posla.
Paralelno s provođenjem neformalnih usavršavanja, u veljači je započelo i formalno usavršavanje 12 osoba za zanimanje 3D CAD dizajner kojeg provodi još jedan partner projekta, Tehnička škola Sisak. Polaznici marljivo rade i uče kako bi se usavršili na novom polju znanja i po završetku bili konkurentniji na tržištu rada.

 


 

EUROPSKA UNIJA

Ulaganje u budućnost


Operativni program
Učinkoviti ljudski potencijali


Ministarstvo regionalnoga razvoja
i fondova Europske unije
Strukturni i investicijski fondovi

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područnog ureda Sisak i ni u kojem slučaju ne odražava stavove Europske unije.