Održana radionica "Uvod u Strukturne i Kohezijski fond"

U sklopu projekta „Partnership for Progress – P4P“ u srijedu 12.3.2014. u prostorijama Razvojne agencije SI-MO-RA d.o.o. održana je radionica „Uvod u Strukturne i Kohezijski fond“.


Predavačica na radionici bila je gospođa Ana Fresl iz tvrtke Projekt jednako razvoj d.o.o.
Gore navedena radionica je prva u cikusu od tri radionice koje su namijenjene predstavnicima projektnih partnera - članova Lokalnog partnerstva za zapošljavanje na području SMŽ, kako bi dobili informacije o Strukturnim fondovima kao novom instrumentu financijske pomoći kojim Europska unija financira projekte unutar zemalja članica.

Ova radionica provodena je unutar projektne aktivnosti koja je vezana uz podizanje kapaciteta članova Lokalnog partnerstva za zapošljavanje na području SMŽ u svrhu edukacije za pripremu projektnih prijedloga za natječaje koji će biti objavljeni u skorije vrijeme, a tiču se sektora razvoja ljudskih potencijala. Kao najvažniji fond za financiranje projekata u sektoru razvoja ljudskih potencijala naveden je Europski socijalni fond.
Na radionici je sudjelovalo dvadesetak predstavnika partnerskih institucija (članovi Lokalnog partnerstva za zapošljavanje na području SMŽ).

EUROPSKA UNIJA

Ulaganje u budućnost


Operativni program
Učinkoviti ljudski potencijali


Ministarstvo regionalnoga razvoja
i fondova Europske unije
Strukturni i investicijski fondovi

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područnog ureda Sisak i ni u kojem slučaju ne odražava stavove Europske unije.