Održana 2. radionica o izradi nove Strategije razvoja ljudskih potencijala

U sklopu projekta „Partnership for Progres – P4P“  27.05.2014. u prostorijama Razvojne agencije SI-MO-RA d.o.o.  održana je druga u nizu od 5 radionica za razvijanje i izradu nove Strategije razvoja ljudskih potencijala  na području Sisačko-moslavačke županije za razdoblje 2014-2020.

 

Radionica je bila namjenjena svim projektnim partnerima, a na noj su  predstavljeni rezultati revizije tzv. Osnovne analize i postojeće Strategije koju su pripremili  članova Lokalnog partnerstva zajedno sa predavačima iz konzultantske tvrtke Projekt jednako d.o.o. razvoj koja izrađuje novu Strategiju razvoja ljudskih potencijala SMŽ 2014-2020.

Osim toga na radionici se radilo na pripremi SWOT analize uključujući raspravu i objedinjenje završnih nalaza.

Radionicu su vodile gđa. Ines Gruica Devčić i gđa. Maja Horvat iz tvrtke Projekt jednako razvoj d.o.o.

Na radionici je sudjelovalo dvadesetak predstavnika partnerskih institucija (članovi Lokalnog partnerstva za zapošljavanje na području SMŽ).

Sljedeća radionica biti će održana 17.06.2014.

Istog dana održan je Sastanak za pripremu projektnih prijedloga na kojem su projektni partneri dogovarali sljedeće korake u definiranju projektnih prijedloga koji će se pripremiti kako bi bili spremni za apliciranje na EU natječaje u sektoru razvoja ljudskih potencijala.

Sljedeći sastanak vezan za pripremu projektnih prijedloga biti će održan 17.06.2014.

   

   ž

   

EUROPSKA UNIJA

Ulaganje u budućnost


Operativni program
Učinkoviti ljudski potencijali


Ministarstvo regionalnoga razvoja
i fondova Europske unije
Strukturni i investicijski fondovi

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područnog ureda Sisak i ni u kojem slučaju ne odražava stavove Europske unije.