Sastanak tematske Radne skupine za razvoj društvenog poduzetništva LPZ-a SMŽ

Tematska Radna skupina za razvoj društvenog poduzetništva Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Sisačko-moslavačke županije održala je, u srijedu 21. listopada 2020. godine, svoj drugi sastanak, a zbog situacije s epidemijom bolesti COVID-19 sastanak je održan online, putem Zoom aplikacije.

Pod predsjedanjem gđe. Štefice Tominović iz Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, područnog ureda Sisak, na sastanku Radne skupine se raspravljalo o Upitnicima za analizu društvenog poduzetništva za udruge i poduzetnike na području Sisačko-moslavačke županije, usvojeno je Godišnje izvješće o provedbi Plana rada Radne skupine za razvoj društvenog poduzetništva za 2019. godinu, najavljena izrada novog Plana rada Radne skupine za razvoj društvenog poduzetništva za 2021. godinu. Također, na sastanku su najavljena događanja koja bi se održala 19. studenoga 2020. godine na dan kada se obilježava Dan socijalnog poduzetništva, ukoliko to situacija s epidemijom bolesti COVID-19 dozvoli.

EUROPSKA UNIJA

Ulaganje u budućnost


Operativni program
Učinkoviti ljudski potencijali


Ministarstvo regionalnoga razvoja
i fondova Europske unije
Strukturni i investicijski fondovi

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područnog ureda Sisak i ni u kojem slučaju ne odražava stavove Europske unije.